Zaman Fashion | Sneakers | Sport is een ruime winkel van meer dan 700m2 in Hulst op de Absdaalseweg met een inspirerend interieur, een sprankelend team en wellicht nog belangrijker, een prachtig kleding-, sport- en sneakerassortiment voor zowel dames als heren. Denk aan merken zoals, Second Female, Maison Scotch, Alix The Label, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Lyle & Scott, Nike, Fusion en nog véél meer! 

De lovely eigenaresse, Roliene Zaman, is de tweede generatie sinds ruim 4 jaar, die het magische stokje van haar vader Robby heeft overgenomen (na ruim 40 jaar) en is sindsdien in het bezit van een succesvolle modeboetiek. Haar ambities en affiniteit met fashion heeft haar gebracht naar waar ze nu staat, in haar eigen winkel gepaard met haar uitgesproken visie.

Wij werken iedere dag met ons team keihard om jou happy te maken met de nieuwste fashion, sporttrends, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat uit alles waar onze ogen van gaan stralen! 

Je shopt onze collectie in onze mode-, sneakers- en sportboetiek in Hulst, maar natuurlijk ook 24/7 online! De openingstijden van onze winkel vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs voor een bakje koffie en fashion inspiratie?

Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste items, updates en acties!

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdag: 09.30-17.30

Zondag: 12.30-17.30

LET'S GET SOCIAL

We love to share :-) Je kunt ons vinden op Facebook, Instagram, TikTok & Pintrest.
Op onze social mediakanalen houden we regelmatig acties en proberen we je te inspireren. Follow us and stay tuned!

Vragen?

Whatsapp: +31651141991

Telefoonnummer winkel: 0114 314837

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking