Lijst van producten op merk A.Kjaerbede

A.KJAERBEDEis in 2016 opgericht door Adam Geertsen, met de wens om kwaliteit en doordacht design te verenigen- voor een toegankelijke prijs. Dit is precies wat wij zoeken in een zonnebril! Zo heb je altijd een goede reden om een fijne zonnebril voor jezelf te kopen of om een prachtige zonnebril aan iemand cadeau te doen!  

A. KJAERDEBEDE zonnebrillen

A.KJAERBEDE is in 2016 opgericht door Adam Geertsen, met de wens om kwaliteit en doordacht design te verenigen- voor een toegankelijke prijs. Dit is precies wat wij zoeken in een zonnebril! Zo heb je altijd een goede reden om een fijne zonnebril voor jezelf te kopen of om een prachtige zonnebril aan iemand cadeau te doen!  

Nieuwste collectie 2021 

Wij zijn helemaal fan van A.KJAERBEDE! Deze zonnebrillen uit Denemarken hebben alles wat jij nodig hebt, krasbestendige glazen, UV 400 Protection, een schoonmaakzakje en (evt) een mooie zonnebrillenkoker erbij, maar dit is nog niet alles, de brillen zijn ook nog eens onwijs betaalbaar! Welk (minimalistisch design je ook kiest, ze zijn allemaal € 29,95 :-) Wil je ze komen passen? Dat kan, wij hebben alle sunnies in onze shop liggen op de Absdaalseweg in Hulst, dus kom gezellig langs Geen tijd? Shop 24/7 online op www.zaman.nl :-)

Toon minder
Filteren op
Categorieën
Kleur
Maat
Price
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking