BRABO NO EXCUSE LTD2 SG9-LB
BRABO NO EXCUSE LTD2 SG9-LB
BRABO NO EXCUSE LTD2 SG9-LB
BRABO NO EXCUSE LTD2 SG9-LB
  • SALE
  • -€ 27,49
BRABO NO EXCUSE LTD2 SG9-LB
BRABO NO EXCUSE LTD2 SG9-LB
BRABO NO EXCUSE LTD2 SG9-LB
BRABO NO EXCUSE LTD2 SG9-LB

BRABO NO EXCUSE LTD2 SG9-LB

Laatste items in voorraad
€ 82,46 € 109,95 -€ 27,49
Inclusief belasting

De Princess No Excuse LTD2 hockeystick heeft een carbonpercentage van 25%. Dit is een perfect percentaeg om jouw hockeycarrière te starten, of om de overstap naar een volwassen hockeystick te maken.

 

De 25% carbon genereert een gezonde mix tussen power, gevoel en controle voor de beginnende tot licht gevorderde hockeyer. De No Excuse heeft een lichte Low Bow, gecombineerd met een maxi haak voor optimale control en het maken van 3D-skills.

 

De Low Bow kromming is maximaal 25 mm op 280 mm gemeten vanaf de krul. Verder is deze hockeystick van Princess extra licht van gewicht.

 

Carbonpercentage: 25%

Low Bow

Kleur
Maat

 

Bij het kiezen van de juiste hockeystick moet je op vier dingen letten.

 

1. Carbonpercentage

Carbon geeft extra slagkracht en power. Dit gaat echter wel ten koste van de soepelheid en controle. Kies je voor veel power, dan zal het controleren van de bal moeilijker worden.

 

Welk carbonpercentage geschikt is voor jou is heel persoonlijk en afhankelijk van de type speler. Ben jij iemand die graag dribbeld, passeert dan is het belangrijk dat je voldoende gevoel met de bal behoudt. Moet jij het met name hebben van de slagkracht, dan is extra power fijn!

 

Beginnend

0 - 30% carbon

Licht Gevorderd

30 - 50% carbon

Gevorderd

50 - 80% carbon

Expert

80 - 100 % carbon

 

 

2. Kromming

Naast het carbonpercentage is het belangrijk om na te gaan welke kromming jij wilt. In de basis zijn alle krommingen terug te brengen tot de Mid-Bow en de Low-Bow. Het verschil in deze bogen is heel simpel.

 

De Mid-Bow is de klassieke kromming en geschikt voor de Allround speler. Het voordeel van deze kromming is dat de hockeystick meer controle geeft en te verglijken is met een mes, m.a.w. relatief recht.

 

De Low-Bow is meer te vergelijken met een lepel (kromming zit laag onder in de hockesytick) en zorgt ervoor dat hoogspelen makkelijker gaat. Dit is voor de specifieke hockeyer voor de sleeppush en de scoop.

 

3. Gewicht

Iedere hockeystick heeft een zwaarste punt. Als het gewicht onderin de hockeystick zit dan geet dit extra kracht en power. Daarnaast is een lichte hockeystick fijn voor de technische, dribbelende speler.

 

4. Lengte

Bij kinderen is het belangrijk om de juiste lengte te kiezen. Daarbij moet rekening gehouden worden dat de hockeystick tussen het heupbotje en de navel komt. Bij een volwassen hockeystick is dit niet meer van toepassing en is de basis lengte 36,5 inch. Daarnaast kan er nog gekozen worden voor een langere lengte op basis van persoonlijke voorkeur.

Kromming
Low Bow
Carbonpercentage
25%
Maximale Boog
25 mm
Type
HOCKEYSTICK
Ter hoogte van
280 mm
330.24012.010
1 Item
1000000832679
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking